Jeroen Groenheide Nederlands kampioen !

De familie Groenheide is binnen TOG een bekende tafeltennis familie. Hans, Bastiaan en Jeroen spelen allemaal competitie, maar houden zich ook bezig met een andere hobby, nl. tractorpulling. Gezien de vele nationale- en internationale titels is Hans al jarenlang een internationaal begrip in deze sport, maar ook Jeroen timmert serieus aan de weg. Zaterdag 23 augustus is Jeroen in Alphen (NB) namelijk Nederlands Kampioen geworden in de Compact Diesel Light klasse. SUPER gefeliciteerd Jeroen !!

Lees hieronder verder.

Dit seizoen is pas het tweede jaar dat Jeroen mee doet. Vorig jaar heeft hij, vanwege zijn jonge leeftijd, slechts een half seizoen meegereden. Dit seizoen is hij eind mei begonnen en ging over 8 wedstrijden. Het werd de laatste wedstrijden echt spannend omdat Jeroen en zijn grote concurrent hetzelfde aantal punten hadden. In de laatste wedstrijd heeft Jeroen de titel veroverd door zeer overtuigend te winnen.