TOG’ers tafeltennissen zich naar ereplaatsen

Geen winnaars, wel veel goede wedstrijden en ereplaatsen. Tafeltennisvereniging TOG kan positief terugkijken op de Zuid-Hollandse kampioenschappen in Schiedam. Martijn Hendriks en Rajender Soekhlal reikte daarin heel erg knap tot de finale in de F en de F2 klasse !

Foto’s, zie hier.

Zaterdag tafeltenniste Luuk Schwencke zich in zijn eigen sterkteklasse naar een vierde plaats. Stefano Timman en Frenk Poldervaart behaalden resp. een vijfde en achtste plaats in hun licentieklasse. Luka Hage werd derde in de troostronde.
Bij de senioren wisten twee TOG’er de finale te halen. Die finale winnen zat er voor Martijn Hendriks (F-licentie) en Rajender Soekhlal (F2-licentie) niet in. Martijn de l’Ecluse bereikte de kwartfinale en het nieuwe TOG-dubbel Jeroen Hendriks/Arthur Dukker de halve finale. Een aantal TOG’ers sloten de toernooidag – traditioneel – af bij een Vlaardings wokrestaurant.

Foto’s, zie hier.