Jeugdteams TOG beleven prima 6e competitieronde

Foto: Hattrick voor Eric Kok (TOG 2) tegen TOGB.

Weer hebben we een mooie reeks thuiswedstrijden van de jeugd achter de rug. Veel strijd, mooie punten en prima uitslagen. Team 1 5-5, team 2 6-4 winst, team 3 5-5, team 4 6-4 winst, en team5 0-10 verlies, maar wel veel positiefs gezien bij ons jongste team …

Dit team (TOG 5) speelde met Tjerk, Bastiaan en Sander tegen Reflex. De gasten uit Lisse namen de volle winst mee uit de Maassluise Parkietzaal, maar kregen het zeker niet cadeau. Met coach Jeroen op de bank, speelde Tjerk 3 hele goede wedstrijden, won een paar games, en was zelfs heel dicht bij partijwinst. Sander gaat elke week beter spelen en liet dat in twee wedstrijden dan ook duidelijk blijken. Met goed aanvallend tafeltennis kwam hij een paar keer dicht bij gamewinst. Ook Bastiaan gaat met de week vooruit en doet heel erg zijn best in de wedstrijden. Gamewinst zat er nu nog niet in, maar dat zal niet lang meer duren. Ga zo door mannen, jullie doen het fantastisch !!

TOG 4 speelde als (gedeeld) koploper tegen TOGB uit Berkel en Rodenrijs. TOG ging voortvarend van start en nam 5-0 voorsprong. Daarna volgende een stroeve periode waarin zomaar 4 partijen achter elkaar verloren gingen. Gelukkig voorkwam Sergei een gelijkspel door de laatste wedstrijd te winnen. Einduitslag: 6-4. Sven en Sergei tekende voor elk 2x winst, Sander won er 1 en ook de dubbel (Sven/Sander) werd in winst omgezet. Door het verlies van medekoploper Alexandria’66 staat TOG 4 nu alleen bovenaan de ranglijst. Een knappe prestatie van dit team en coach Yoeri !

Het derde team van TOG ontving de koploper uit Monster: Smash. Luuk, Tijn en Matthias gingen de strijd met veel passie aan en waren gemotiveerd om een goede uitslag neer te zetten. En dat lukte glansrijk. Na zelfs met 4-2 te hebben voorgestaan werd de eindstand uiteindelijk 5-5. Een verrassing dus! Luuk was heel goed op dreef en won bijna 3 wedstrijden. Het werden er uiteindelijk 2. Matthias en Tijn wonnen er elk 1, en ook werd de dubbel door Tijn en Luuk gewonnen. Alle kansen op een mooie top-4 plaats liggen nu in het vizier. Een goed streven dus voor de komende 4 wedstrijden …

TOG 2 mocht het ook tegen een TOGB-team opnemen. Eric, Luka en Stefano waren scherp en wilde duidelijk een goed resultaat boeken. Zij slaagde hierin maar moesten diep gaan om dit voor elkaar te krijgen. Onder leiding van coach Jeroen werden een aantal hoogstaande partijen gespeeld met prachtig tafeltennis. Met name de wedstrijden van Eric en Stefano tegen de sterke Leroy Heemskerk waren blikvangers. Eric (zie foto) won van Leroy en Stefano won net niet (maar speelde een topwedstrijd !). Ook Luka speelde erg goed en wist ook prima een partij te winnen. Stefano won er uiteindelijk 2. Grote man was Eric die met 3 winstpartijen een hattrick scoorde. Een zwaarbevochten 6-4 overwinning voor dit team derhalve.

Het eerste team van TOG tenslotte speelde tegen het Delftse DHC. Daar waar de uitwedstrijd nog met 7-3 verloren ging, daar kon nu een prima 5-5 einduitslag uit het vuur worden gesleept. Frenk (2x winst), Jordi (2x winst) en Mark (1x winst) waren verantwoordelijk hiervoor. Coach John beleefde een spannende middag en zag zijn team heel netjes een 3-5 achterstand in de eindfase wegwerken. Met dit dikverdiende gelijkspel blijft dit team hoop houden op een prachtige top-3 klassering. TOG staat nu tweede en heeft de koploper nog in het vizier.