TOG1 jeugd kopje onder in titelstrijd

Foto: Joeri Toma (coach), Sergei Boekestijn, Arend Lingsveld, Sven Terlaak. Inzet: Sander Wakker (speelde niet)

TOG 1 verloor afgelopen zaterdag terecht van koploper FVT. Het was een jammerlijke nederlaag in de strijd om het kampioenschap. Alleen TOG4 (zie foto) wist tot winst te komen. Lees meer hieronder…….

 TOG1 verloor gisteren kansloos van FVT. De enige die won was Jordi Post. De andere overwinning was de dubbel van Mark van Kester en Frenk Poldervaart, die glansrijk gewonnen werd. TOG 1 staat nog steeds tweede met uitzicht op een goede klassering. Volgende week speelt TOG1 wederom een belangrijke wedstrijd tegen concurrent Dhc. 

Het tweede team van TOG speelde tegen koploper Pijnacker en verloor nipt met 4-6. Opvallend waren de 3 lange vijfsetters van Eric (1x winst) en de 3 zeer knappe overwinningen van Stefano. Luka haalde alles uit de kast, speelde goed, maar wist helaas geen tegenstander te verslaan. Ondanks deze nederlaag  blijft TOG keurig meestrijden in de grote middengroep van de 3e klasse.

TOG3 heeft het moeilijk in een zware klasse en kon tegen Tavernu niet tot winst komen: 3-7. Bas, Matthias en Tijn wisten onder het oog van coach Aad Vijfvinkel toch allemaal een knappe overwinning te behalen en daardoor doen ze toch leuk mee in de competitie. Volgende week moeten ze alle zeilen bijzetten tegen de sterke koploper uit monster(Smash).

Als enige TOG team wist TOG4 (zie foto) zich deze competitieronde naar een overwinning te tafeltennissen. Onder leiding van coach Joeri Toma werd Steeds Hoger werd met 6-4 verslagen. Sergei won 1 keer, Arend won er 2 en de man-in-vorm Sven won er zeer knap 3. Sander Wakker was deze ronde reserve. Daarmee staat het team heel goed op een gelijke eerste plaats in de 5e klaase. Ga zo door mannen, houd de goede vorm vast!

TOG5 kreeg bezoek van het sterke Drivers. Ondanks de 0-10 nederlaag en het goede spel van de tegenstanders waren er heel veel goede wedstrijden te zien van de TOG’ers. Er zit heel duidelijk een opgaande lijn in het vertoonde spel. Zo won Dave Bosman bijna een game in een prachtige partij waarin hij zelfs met 10-7 voorstond! Verder wist alleen Tjerk Ringelberg nog een game te winnen.  Ook Sander Keur speelde een aantal hele goede wedstrijden maar kwam nog net tekort voor gamewinst.

Door: Frenk Poldervaart en Ewoud van Velzen