TOG 1 weer stap dichter bij kampioenschap na winst in Noordwijk

TOG 1 speelde in het verre Noordwijk de 7e wedstrijd van het seizoen. Thuis was er al met 7-3 gewonnen en in de uitwedstrijd werd uiteindelijk ook een 7-3 overwinning behaald. Ron begon de avond tegen Kelvin waar hij thuis van gewonnen had. Na 4 spannende games verloor hij helaas de wedstrijd met 3-1. Arthur opende tegen Charley en wist gedecideerd te winnen. De 3e wedstrijd was Jeroen tegen Rene. Dit werd een wisselvallige wedstrijd maar mede door een eindsprint won Jeroen. De dubbel leverde zoals verwacht het 3e punt op. De 5e wedstrijd was de wedstrijd Ron tegen Charley. Ron speelde een goede wedstrijd maar kwam net te kort voor de overwinning. Jeroen won  3-0 van Kelvin en daarna speelde Arthur een zeer goede en constante wedstrijd en scoorde het 5e punt tegen Rene. Jeroen stelde de overwinning veilig door Charley compleet van de tafel te spelen. De laatste wedstrijd van Ron was bij vlagen een zeer goede wedstrijd. Met mooie aanvalsballen wist hij een 1-2 achterstand om te zetten in een 3-2 overwinning met 2 x 11-4 winst. Arthur leek daarna de 8-2 te gaan scoren, maar na een 2-0 voorsprong verloor hij helaas als nog met 3-2 van Kelvin. Al met al een mooie uitslag, waardoor het kampioenschap weer een stap dichterbij is. Volgende week volgt de derby tegen het Naaldwijkse SVN.

Door: Jeroen Hendriks