TOG 5 beleeft primeur !

Foto: Sander Keur wint 2 wedstrijden voor TOG 5.

Het zat er al een beetje aan te komen …. de eerste winstpartijen in de competitie. Sander Keur, Dave Bosman en Bastiaan Groenheide wonnen al wel games, maar kwamen steeds net te kort voor de set winst. Zaterdag keerde het tij … Bastiaan, Sander en Dave wonnen hun eerste wedstrijd ooit in de competitie. Sander tekende zelfs voor twee partijen !! Gefeliciteerd jongens, een prachtige prestatie. 

Ook waren er weer mooie prestaties te melden van de overige TOG jeugdteams. Lees hieronder ….

TOG 5 trad aan tegen VVV uit Leidschendam. Zonder kopman Tjerk moesten Dave, Bastiaan en Sander de Maassluise eer redden. Na een 1-9 verlies in de thuiswedstrijd wisten de jongens al dat ze hun beste spel moesten gaan tonen. Onder leiding van coach Rene Bosman maakte zij dit meer dan waar. Met heel goed tafeltennis en veel inzet wisten zij allemaal hun eerste partij in competitieverband te winnen ! Grote man werd Sander die er zelfs 2 won. Dit leverde wel nog een zeer eervolle 6-4 nederlaag op, maar iedereen was blij. Prachtig gedaan jongens, jullie hebben het meer dan voortreffelijk gedaan.

Het vierde team van TOG won net als in thuiswedstrijd met maximale cijfers van ATTC uit Alphen: 10-0. Sven Terlaak, Sander Wakker en Arend Lingsveld tekende allemaal voor 3 maal winst en houden daarmee TOG in de race voor het kampioenschap. Er volgen nog 3 super spannende wedstrijden voordat we de balans kunnen opmaken. Volgende week speelt TOG 4 thuis tegen het hoog genoteerde Alexandria’66. Heel erg Veel succes jongens en natuurlijk ook coach Yoeri !

TOG 3 moest het door gebrek aan invallers met 2 man opnemen tegen hekkensluiter Phoenix. Daardoor stond het bij aanvang dus al 3-0 voor de Delftenaren. Gemotiveerd begonnen Bas en Luuk hun eerste wedstrijden en na een paar spannende partijen (+ dubbel) was de stand al gelijk getrokken: 3-3. Wat volgde was een onbegrijpelijke inzinking. Na een reeks van 4 pijnlijke nederlagen stond er plotsklaps een 7-3 nederlaag op het scorebord. Helaas ….. maar wel weer een goede motivatie dus om volgende week tegen (aanstaand kampioen ?) FVT wat recht te zetten.

Het tweede team van TOG won onder toezicht oog van coach Jeroen Hendriks met 6-4 uit in en tegen Papendrecht. Doordat de Papendrechters met 2 man speelde stond het bij aanvang dus al 3-0 voor TOG. Jeroen Groenheide, Eric Kok wonnen elk een wedstrijd, en ook het dubbel werd gewonnen. Stefano Timman bleef dit keer zonder scores. Door deze overwinning schuift TOG 2 een plaatsje op in de rangschikking alwaar het nu keurig 3e staat. Volgende week neemt het team het op tegen de nummer 2 Trefpunt.

TOG 1 deed in Delft goede zaken tegen Phoenix. Met een 9-1 overwinning staan Jordi Post, Mark van Kester en Frenk Poldervaart nu stevig op een tweede plaats op de ranglijst. Coach John Koppert zag zijn team gedecideerd naar deze grote uitslag uitlopen. Alleen de dubbel ging verloren. Met nog drie wedstrijden voor de boeg zal TOG 1 er alles aan doen om het gat naar de koploper te overbruggen. Te beginnen bij Kwiek dat volgende week de eerstvolgende tegenstander wordt. Succes mannen !