Eerste duoteam tafeltennissers TOG naar 5-0 zege

Foto: Brian de Leeuw (TOG 1).

Het eerste DUO team (Brian de Leeuw, Robert Kuiper) behaald vrijdag in de eigen Olympiahal een zeer nuttige 5-0 overwinning op het Rotterdamse FVT. Lees hieronder meer over de resultaten van de seniorenteams…..

Het eerste duoteam van tafeltennisvereniging TOG (Brian de Leeuw en Robert Kuiper) behaalde in de Olympiahal een mooie 5-0  zege op FVT en doet daarmee weer mee om de bovenste plaatsen. Team 1 (regulier) won ook, van Noordwijk. Het werd 7-3. Arthur Dukker verloor voor het eerst in vier wedstrijden een partij, de andere twee won hij wel. Ron van der Weiden versloeg één tegenstander en Jeroen Hendriks was dit keer onverslaanbaar. De dubbel was ook voor koploper TOG. 

Overige uitslagen senioren: Duo 2 – De Treffers 1-4 (Paul Maan 1, Martijn Hendriks 0). Duo 3 – Dordrecht 2-3 (Martijn de l’Ecluse 2, Olav Koning 0). Duo 4 – Twenty One Up 2-3 (Marcel van den Kerkhoff 1, Hans Groenheide 0). Duo 5 – Taveba 1-4 (Barry Voeten 1, Ruud Petschl 0). Eerder in de week wonnen beide heren met 5-0 bij Hellevoets Effect.  SVN – TOG 2 (regulier) 5-5 (Rajender Soekhlal 3, René Jungschläger 2, Martijn Kronemeijer 0). Phoenix – TOG 4 8-2 (Sanjay Soekhlal 1,  Jos van Nierop 1, Elize Oosterberg 0).

Door: Jos van Nierop