Jill en Sander verrassen op RInus-Nederpeltoernooi

Foto: Jill van Velzen (Alexandria’66, links) en Sander Keur (TOG, rechts) in actie op het RInus Nederpeltoernooi in Hazerswoude.

Sander Keur heeft veel respect afgedwongen door als enige TOG’er deel te nemen aan het Rinus Nederpeltoernooi. En hoe ! Sander speelde fantastisch, met veel inzet en kon prima meestrijden met spelers die in hogere competitieklassen uitkomen. Oud TOG’er Jill (nu Alexandria’66) verraste ook door 2e te worden bij de meisjes. Lees verder hieronder…

Zie foto’s hier.

Sander speelt nog niet zo lang tafeltennis maar maakt heel grote progressie. Dat is ook zichtbaar in de competitie. Op het Rinus Nederpeltoernooi werd hij andermaal getest, en wel tegen spelers die zelfs op 1e klasse en 2e klasse niveau uitkomen (!). Ondanks dat wist Sander zich op zeer bewonderenswaardige manier staande te houden. Tegen iedereen wist hij te scoren en zelfs bijna games te winnen met prima spel. Uiteindelijk werd Sander 5e in de Kadetten poule B maar kreeg veel complimenten (en zelfs tips) van andere spelers/coaches. Mooi om te zien en te horen. Een leerzame en positieve dag dus voor Sander die heel trots mag zijn op deze extra ervaring.

Ook Jill speelde een voortreffelijk toernooi. Zeker tegen toernooifavoriet Muna Bulale in de openingswedstrijd speelde zij prima en wist zelfs na een 0-2 achterstand nog met 3-2 te winnen. In de meisjespoule werd Jill uiteindelijk op onderling resultaat toch nog tweede achter Muna na een verliespartij tegen de zeer goed spelende Jemaine v/d Sluis (FVT). Dit leverde haar uiteindelijk toch nog een mooie beker op. In de middag behaalde Jill bij de jongens ook nog een keurige 3e plaats.