TOG 1 kampioen !

Foto (vlnr): Ewoud van Velzen, Ron van der Weiden, Jeroen Hendriks en Arthur Dukker.

Na een 9-1 winst vrijdag op het Katwijkse Rijnsoever is team 1 kampioen geworden.

Lees meer hieronder …. 

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG uit Maassluis is gisteravond kampioen geworden in de tweede klasse van de afdeling West van de NTTB. In de Olympiahal werd er met 9-1 gewonnen van Rijnsoever. Concurrenten Docos en Papendrecht kwamen niet verder dan resp. 6-4 en 5-5 en kunnen TOG, met nog één wedstrijd te gaan, niet meer inhalen. Tegen Rijnsoever bleven Jeroen Hendriks en Arthur Dukker ongeslagen. Ewoud van Velzen won twee partijen en de dubbel was ook voor TOG. Ron van der Weiden speelde niet. Na het kampioenschap komt TOG in het najaar, voor het eerst sinds 2008 (met het toenmalige eerste team met Frans Pleijsier, Charles van der Hoeven en Ivar Westerholt), weer uit in de eerste klasse van de reguliere competitie.

TOG 2 – Xerxes eindigde in 8-2 (René Jungschläger 3, Rajender Soekhlal 2, Martijn Kronemeijer 2). TOG is klaar met de competitie, staat aan kop maar concurrent SVN heeft met nog één wedstrijd te gaan een grotere kans op de titel. TOG 3 – ‘t Centrum werd 5-5 (Dennis Breevaart 3, Marcel van den Kerkhoff 1, Bob van Hoek 0), dit team heeft nog een theoretische kans op de titel. TOG 4 was al gedegradeerd en verloor met 4-6 van Alexandria’66 (Sanjay Soekhlal 2,  Jos van Nierop 1, Rudi Petschl 1). Duoteam 1 verloor met 3-2 bij Taveba: Bart Dijkman 1, Robert Kuiper 1, het team eindigt bovenin maar kan geen kampioen meer worden. Shot’65-Duo 2 3-2 (Paul Maan 0, invaller Jeroen Hendriks 2). Overschie – Duo 3 2-3 (Martijn de l’Ecluse 2, Hans Groenheide 1). Boomgaardshoek – Duo 4 0-5 (Marcel van den Kerkhoff 2, Dennis Breevaart 2). 

Door: Jeroen Hendriks en Jos van Nierop