Bedankt Elize en Willem Oosterberg!

Tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Elize Oosterberg bokaal werd de jeugd van TOG -net zoals vorig jaar- verrast door Elize. Zij overhandigde naast de bokaal aan Sven ook een cheque van 100 euro (!) aan de jeugdtrainers Jeroen en Ewoud. Het was een persoonlijke gift van Elize en haar vader Willem.

Elize is heel lang bij jeugd van TOG actief geweest en heeft enkele jaren geleden besloten om na 20 jaar jeugdtraining een andere uitdaging aan te gaan. Een 20 jarige verbondenheid met TOG is voor Elize en Willem sterk en duurzaam, getuige dit fantastische gebaar. Vorig jaar hebben wij het geld besteed aan een aantal veldomrandingen waarvan tijdens de competitiewedstrijden in de Parkietzaal altijd dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Wij zullen dan ook dit jaar weer een nieuwe leuke en passende besteding voor het geld gaan zoeken. Elize en Willem …. nogmaals enorm veel dank voor deze oprechte en gulle gift! Zie foto’s hier.