Stefano Timman clubkampioen tafeltennisvereniging TOG

Foto (vlnr): Sergei Boekestijn, Dave Bosman, Stefano Timman, Jordi Post, Luuk Schwencke en Sven Terlaak.

Foto’s staan hier.

In de Olympiahal is Stefano Timman gisteravond clubkampioen geworden bij de TOG-jeugd. In de finale was tegenstander Jordi Post niet voldoende opgewassen tegen het aanvallende spel van Stefano.

De B-poule werd gewonnen door Sven ter Laak (tweede Luuk Schwencke), poule C door Sergei Boekestijn (tweede Dave Bosman).

Voor Sven Terlaak, die nog niet zo lang tafeltennist en het erg goed doet, was er nog een prijs: de Elize Oosterberg Bokaal voor het talent van het jaar. Uiteraard werd de bokaal uitgereikt door oud-jeugdtrainster Elize die vertelde dat de naamgeving (niet door haarzelf bedacht) vreemd aanvoelt. Elize had ook lovende woorden voor Ewoud van Velzen en Jeroen Hendriks, de huidige drijvende krachten achter de bloeiende jeugdafdeling van TOG. Namens haar vader en haarzelf overhandigde ze Ewoud en Jeroen een cheque voor de jeugd ter waarde van 100 euro. (door: Jos van Nierop)