Bastiaan en Xander op Welpendag

Zondag zijn Bastiaan en Xander samen naar de Welpendag in Delft geweest. Het was een zeer leuke, gezellige en leerzame dag voor beide TOG welpen op een prima georganiseerd evenement. Zie foto’s hier. Lees meer hieronder…. 

Na een vroeg vertrek op zondag 28/09 (om 9:15 ’s morgens!) kwamen we mooi op tijd aan bij ttv Phoenix Delft. Na een warming-up met zo’n 20 andere deelnemertjes uit Zuid-Holland werd allereerst in groepjes een reeks behendigheid- en coördinatie oefeningen afgewerkt langs 7 stations. Bastiaan en Xander waren bij elkaar ingedeeld en deden deze testen voortreffelijk. Vooral het “bal stuiteren” en sprinten ging buitengewoon goed. Daarna was er tijd voor een gezamenlijke lunch en limonade. De dag werd vervolgt met een tafeltennis toernooitje. Eerst op plaatsing daarna op sterkte. Wederom kwamen de TOG’ers bij elkaar in poule 4. In een 6-kamp deden ze nauwelijks voor elkaar onder. Bastiaan won heel knap de poule, Xander werd daarin derde. De onderlinge wedstrijd tussen Bastiaan en Xander was ook leuk om naar te kijken. Na afloop van deze super leuke dag kreeg iedereen een oorkonde en medaille mee naar huis. Wij danken de organisatie en Phoenix voor het organiseren van dit prachtige evenement. Zie foto’s hier.

De organisatoren zullen nu een aantal welpen selecteren voor de Landelijke Dag van het Talent. Deze is op zondag 2 november 2014 in de sporthal van het Nationaal Centrum Papendal in Arnhem. In het verleden zijn ook al meerdere TOG’ers naar de Welpendag gegaan, zoals Jeroen Groenheide, Jill van Velzen, Sebastiaan Hoekstra en Dolcy Manta.