Unieke serie TOG-Alexandria’66 wedstrijden

Zaterdagmiddag werden in de Parkietzaal 5 thuiswedstrijden gespeeld tegen 5 teams van Alexandria’66 uit Rotterdam. In meerdere opzichten een bijzondere middag. Zo maakte we kennis met Esmée die voor het eerst een TOG team coachte (TOG 4), speelde Jeroen (TOG 2) tegen zijn oude club, en speelde TOG 1 tegen oud-TOG’er Jill. Zie foto’s hier. Lees meer hieronder …

Onder toeziend oog van coach Jeroen Hendriks won TOG 1 zijn wedstrijd met ruime cijfers: 8-2. Stefano Timman won 3 wedstrijden. Jordi Post klopte 2 Rotterdammers. Mark van Kester won ook 2 wedstrijden en won de dubbel ook samen met Frenk Poldervaart.

TOG 2 speelde zeer goed tegen een sterk 6e team van Alexandria’66 en verdiende zeer zeker meer dan de 1-9 nederlaag. Sven redde de eer, Jeroen en Luuk kregen net geen loon naar werken. Coach John zag maar liefst 4 partijen in de 5e game nipt verloren gaan maar was zeer content met het vertoonde spel en de vorderingen van zijn spelers.

TOG 3 moest (wederom) een invaller opstellen in de persoon van Tijn. Bas, Arend en Tijn konden tegen een sterke Alexandria formatie een 3-7 nederlaag niet voorkomen al wonnen ze toch allemaal keurig een wedstrijdje. TOG 3 doet nog wel volop mee in de strijd om de bovenste plaats in de competitie.

Het vierde team speelde onder de nieuwe coach Esmée een hele goede wedstrijd. Ondanks de 7-3 nederlaag was iedereen tevreden omdat er veel strijd en progressie in het spel te zien was. Helaas won Sergei net geen wedstrijd, maar was erg dicht bij. Sander Wakker en Matthias wonnen ieder een wedstrijd en samen ook het dubbelspel.

Tenslotte TOG 5. Net als vorige week werd opnieuw gewonnen met 7-3. Een leuke opsteker voor dit team, en goed voor het zelfvertrouwen. Tjerk won opnieuw zijn 3 enkelspelen. Sander Keur en Dave Bosman voegde daar elk nog eens 2 overwinningen aan toe.

Al met al hebben beide clubs er een boeiende en leuke tafeltennis middag van gemaakt. Een sfeerimpressie is prachtig of foto vastlegt door Erwin Schwencke (Zie foto’s hier). Heel veel dank daarvoor Erwin. Op 8 november gaan we in Rotterdam op herhaling.