TOG 5 wint inhaalwedstrijd

Foto: TOG 5 (Tjerk, Sander, Bastiaan) tegen Phoenix.

Naast Sinterklaas werd ook TOG 5 tegen Phoenix 8 ingehaald. Bastiaan maakte beide spannende aangelegenheden mee ….

Lees verder hieronder.

Sander, Bastiaan en Tjerk begonnen na goed ingespeeld te hebben om 14:00 uur tegen het Delftse Phoenix. Bastiaan had net de laatste Sinterklaas avonturen verteld en mocht beginnen met de eerste wedstrijd. Bastiaan deed het goed, speelde voor wat hij waard was, maar verloor toch met 3-0. De 0-1 achterstand werd daarna omgebogen door Tjerk en Sander waarna een spannend dubbelspel werd gespeeld. Sander en Bastiaan kwamen sterk terug van een 0-2 achterstand maar verloren toch met wat pech met 3-2. Na winst in het enkelspel daarna van Tjerk en verlies van Bastiaan stond er dus een 3-3 tussenstand op het scorebord. Daarna gaf TOG serieus gas en de aanval begon veel beter te lopen. Sander en Bastiaan sleepte nog even een knappe 5-setter uit het vuur maar de resterende wedstrijden werden overtuigende gewonnen. Met deze 4 winstpartijen op rij werd dus een 7-3 eindstand bereikt (Tjerk 3x winst, Sander 3x winst, Bastiaan 1x winst). Een mooi en knap resultaat wat TOG 5 stevig op de 2e plaats van de competitieranglijst brengt.