Wisselende resultaten TOG jeugd

Foto: Luuk Schwencke pakt eerste overwinning in derde klasse.

Op zaterdag 1 november speelde alle jeugdteams weer een thuiswedstrijd in de Parkietzaal. Nu het einde van de competitie nadert is het voor een aantal teams nog behoorlijk spannend. Gaan TOG1 en TOG5 tweede worden? En … gaat TOG3 wellicht ook nog in de top 3 eindigen? Hieronder een verslag van Jeroen.

TOG 1 speelde de thuiswedstrijd tegen Drivers uit Hardinxveld. Na de 6-4 uit-nederlaag had het 1e team wat recht te zetten. Met name Frenk Poldervaart speelde erg sterk. Hij bleef dit keer ongeslagen en boekte een mooie hattrick. Stefano Timman en Mark van Kester wisten 1 tegenstander te verslaan. Jordi Post en Stefano wonnen samen ook de dubbel.

TOG 2 speelde de return tegen het Trefpunt uit Krimpen a/d IJssel. Na de 10-0 uit nederlaag werden er dit keer 2 punten meer behaald. Luuk Schwencke scoorde voor het eerst dit seizoen een punt. Jeroen Groenheide wist van dezelfde tegenstander te winnen. Sven Terlaak kwam tegen deze tegenstander net te kort en bleef puntloos. Derhalve 8-2 verlies.

Team 3 speelde tegen Scyedam. Uit werd het nog gelijk, maar nu werd er met 3-7 verloren. De punten werden eerlijk verdeeld door Luka Hage, Arend Lingsveld en Bas Vijfvinkel; allen 1 keer winst en dus 3-7 verlies.

Team 4 en team 5 speelde beiden tegen Sliedrecht Sport. Beide teams wisten te winnen. Team 4 behaalde een mooie 6-4 score. Tijn van der Vliet, Matthias Meester en Sergei Boekestijn scoorde allen 2 punten. Team 5 won met 7-3. Hier viel de 1e overwinning van Bastiaan Groenheide op. Tjerk Ringelberg en Sander keur wonnen beide 3 wedstrijden.

Door: Jeroen Hendriks