Activiteiten bij TOG op 12 & 19 december

Op 12 december is bij TOG een plankentoernooi! Een erg leuk toernooi dat gespeeld wordt met simpele hard-bats (beschikbaar gesteld door TOG). Kom dus allemaal …. iedereen van TOG kan hieraan meedoen. Van 18:00-19:30 uur speelt de jeugd. Om 19:30 uur zijn de senioren aan de beurt. KOM DUS ALLEMAAL, dat wordt lachen en iedereen kan van elkaar winnen !!

Op 19 december is een Ouder-Jeugd toernooi. Een dubbeltoernooi waarbij de dubbels bestaan uit een ouder met kind of een jeugd lid samen met een senioren lid. Ook dit gaat een erg leuk toernooi worden. Aanvang: 19:00 uur.

Op 19 december wordt het trainingsseizoen van 2014 afgesloten met de kampioenen huldiging. Na afloop van het Ouder-Jeugd toernooi worden de kampioensteams uit de najaarscompetitie in het zonnetje gezet!