Vrienden van TOG

Beste vrienden van TOG,

 

Het zal geen geheim zijn dat TOG, net als andere kleine sportverenigingen, moeite heeft om het hoofd boven water te houden. Vaak gaat dit ten koste van de extra activiteiten en trainingsmateriaal. Om toch ook de leuke activiteiten te kunnen blijven organiseren en zo bij te dragen aan de groei en bloei van de vereniging is het initiatief ontstaan voor de oprichting van de vrienden van TOG. De vrienden van TOG is een groep van mensen die op persoonlijke titel dan wel als bedrijf, met een eenmalige of jaarlijkse bijdrage van minimaal € 20 de tafeltennisvereniging TOG steunt.

 

Waarom vriend worden van TOG?

Ten eerste wordt u natuurlijk vriend omdat u TOG een warm hart toe draagt! Ten tweede kunnen we met uw steun de continuïteit van onze activiteiten waarborgen en tenslotte kunnen we nog meer betekenen voor onze jeugdspelers.

 

Wat is het doel van vrienden van TOG en wat gebeurt er met uw bijdrage?

Het doel is extra opbrengsten creëren voor activiteiten zoals een nieuwjaarsreceptie, jeugdkamp, bowlen, barbecue, prijzen voor toernooien, trainingsmateriaal e.d. Kortom alle activiteiten die vanwege geldgebrek anders misschien geschrapt zouden worden.

 

Wat zijn de voordelen voor u?

Uw (bedrijf)naam (eventueel met logo) zal het gehele jaar op de website te zien zijn, zie hier. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal uw (bedrijf)naam tevens te zien zijn op een PowerPoint presentatie. U ontvangt natuurlijk ook een uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie. Daarnaast zal tijdens het Maassluis Open u naam op het bord staan. Als u liever anoniem wilt blijven dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

Hoe loopt het lidmaatschap van de vrienden van TOG bij een jaarlijkse bijdrage?

Het lidmaatschap loopt vanaf 1 januari t/m 31 december. Afmelden voor de vrienden van TOG kan in de periode van 1 november t/m 15 januari. Op 1 februari zal het lidmaatschap voor het nieuwe jaar geïncasseerd worden.

 

Wie kunnen er vriend worden van TOG?

Iedereen die een bedrag van minimaal € 20 wil doneren aan de tafeltennisvereniging. Het is mogelijk om als individu deel te nemen, maar ook als bedrijf of groep.

 

Hoe kunt u vriend worden van TOG?

Iedereen die vriend wil worden kan zich inschrijven. Dat kan op twee manieren.

1) via de website, klik dan hier

of

2) via een inschrijfformulier, klik dan hier

 

Voor meer informatie: mail dan naar vrienden@tog-maassluis.nl

 

Alvast bedankt voor uw vriendschap!

 

Alle TOG vrienden kun je hier vinden.

{edocs}/tog-data/vrienden van TOG/receptie tog.pptx,100%,300{/edocs}