Deelnemers Maassluis Open 2014

Op zondag 28 december 2014 organiseert TOG de Open Maassluise Kampioenschappen Tafeltennis. Dit jaar zijn er meer verenigingen actief dan in andere jaren. Zo zijn er onder meer bij de jeugd deelnemers uit het Westland (Smash Monster) uit Alphen aan den Rijn (ATTC) en uit Rotterdam (21-Up en Alexandria’66). Deze verenigingen zullen proberen om de titel te gaan afsnoepen van titelverdediger en favoriet Jordi Post. Naast Jordi zijn ook Mark van Kester, Oliver Beemer en Stefano Timman grote kanshebbers. Of gaan underdogs Jeroen Groenheide, Sven Terlaak, Gabriellus Camara, of Luka Hage er met de titel vandoor? Het jeugdtoernooi zal ongeveer van 09.00 tot 12.30 duren.

Bij de senioren is er een sterk deelnemersveld met 2 hoofdklassers uit Alphen aan den Rijn; Herschl en van den Boor, en 1 uit Schiedam; Thomas Baart. Zij zijn samen met de TOG-ers Dukker en Hendriks de favorieten. Daarnaast is er nog een groot rijtje underdogs met de TOG-ers van der Weiden, de Leeuw en van Velzen en ATTC speler Venema. Alle overige klasses zullen zeker zo spannend worden. Ert zijn veel verenigingen uit het hele land aanwezig. Met de treffers uit Roelofarendsveen, de Treffers uit Mellisant, het Utrechtse SVE en onder meer het Ossendrechtse TCO 78. Daarnaast zijn uit de regio Rotterdam FVT, Alexandria, Scyedam en Dordrecht aanwezig. Naast de diverse verenigingen zijn er ook liefst 11 recreanten die met elkaar de strijd aan zullen gaan. Het belooft een spektakel te gaan worden. De senioren spelen van 13.00 tot 18.00 uur.

De deelnemerslijst voor het JEUGD toernooi kun je downloaden.

De deelnemerslijst voor het SENIOREN toernooi kun je downloaden.