Ouder-Jeugd toernooi groot succes

Foto: Impressie van een druk en gezellig Ouder-Jeugd toernooi 2014. 

Het TOG Ouder-Jeugd toernooi op de laatste trainingsavond (19 december) was een groot succes. Maar liefst 17 dubbels streden in 3 poules tegen elkaar. Lees verder hieronder.

TOG kan terugkijken op een geslaagd ouder-jeugdtoernooi waarbij jong en oud met elkaar dubbelde. Er deden zeventien dubbels mee, met verschillende samenstellingen: ouder-jeugd, senior lid/junior lid, speler/vriend, en speler/opa. Het was een leuke en gezellige afsluiting van het trainingsseizoen. De ‘Topklasse’ werd een prooi voor vader en dochter Ewoud en Jill van Velzen, die Hans en Jeroen Groenheide (vader en zoon) achter zich lieten. Poule A werd gewonnen door Bert en Jeroen Daamen voor het duo Tijn/Arian. En in poule B werden John Koppert en Sander Keur eerste, voor Peter en Mark van Kester.

Na afloop van het Ouder-Jeugd toernooi werden Mark en John opnieuw in het zonnetje gezet. Samen met teamgenoten Frenk Poldervaart en Jordi Post werden zij gehuldigd als najaarskampioenen in de 5e klasse DUO. Ook TOG 2 en TOG 6 werden kampioen maar waren helaas niet aanwezig om gehuldigd te kunnen worden.

Rest nog de Maassluis Open op 28 december als knallend einde van het tafeltennisseizoen!