Arthur Dukker nieuwe clubkampioen TOG

Na het winnen van de clubtitels in 2013 en 2014 was ook dit jaar Jeroen Hendriks de grote favoriet bij de TOG clubkampioenschappen. Maar het liep anders …. Dit jaar was het Arthur Dukker die de allersterkst was. De in bloedvorm stekende Arthur won van zowel Jeroen als ook de finale tegen Ron van der Weiden en nam zodoende “de cup met de grote oren” welverdiend mee naar Delft. Na ook een prachtige strijd in de B-poule was het uiteindelijk Marcel van den Kerkhoff die de clubtitel opeiste ten koste van Dennis Breevaart. 

Arthur Dukker is dus de nieuwe clubkampioen van TOG. In de finale versloeg hij vrijdagavond teamgenoot Ron van der Weiden met 3-0. Ron was in de halve finale enigszins verrassend te sterk voor Brian de Leeuw. De andere halve finale was een spannende vijf-gamer tussen regerend kampioen Jeroen Hendriks en Arthur Dukker, die met 11-9 in de vijfde game werd gewonnen door laatstgenoemde. In de A-poule wist zich ook verrassend jeugdlid Jordi Post te plaatsen.

Marcel van den Kerkhoff won bij de clubkampioenschappen in de Maassluise Olympiahal de finale in de B-poule van Dennis Breevaart. Hij leek op weg naar een redelijk makkelijke zege maar Dennis kwam in de vierde game na een 9-3 achterstand knap terug. Uiteindelijk was Marcel in een spannende vijfde game net de sterkste.

Foto’s zie hier.