Wedstrijdverslag Xerxes 1 – TOG 1

Benieuwd naar het wedstrijdverslag van team 1 tegen Xerxes ? Lees dan verder hieronder.

Onze helden moesten voor wedstrijd 2 helemaal naar ….. Rotterdam toe. Het was die avond koud , heel koud niet allen buiten maar ook binnen.

We kwamen ongeveer alle drie tegelijkertijd aan. Maar wat schetste onze verbazing …. er speelde maar 1 team. Na een praatje met Joost de barman gingen we naar beneden om een balletje in te slaan. Doordat er maar 1 team speelde was de zaal steenkoud, we moesten bij elkaar gaan staan om een beetje warm te worden. Hendriks speelde zelfs met lange broek iets wat we zelden zien.

Dukker begon want de andere heren hadden geen zin, hadden het te koud enz enz.

Hij begon tegen Ekema, een goeie speler. Dukker had wat pijntjes en liep te sniffen door heel het veld. Het werd een spannende pot in 5-en beslist voor Dukker 0-1. Vd Weiden begon daarna tegen Kohler, een toffe kerel die ook een lekkere spelletje heeft.

Vd Weiden speelde vorige week goed en deze avond ook weer, binnen no time stond er 3-0 op het bord: 0-2. Na deze wedstrijd begon Hendriks tegen Timmer. Bij het inspelen was al te merken dat dit niet de avond van Timmer was. Zo ook deze wedstrijd, Hendriks won eenvoudig met 3-0 (5-5-4), maar tussen de punten door was het Timmer die steeds geïrriteerder werd. Uiteindelijk dus wel 0-3. Doordat Dukker last had van de pijntjes liet die het dubbel over aan vd Weiden/Hendriks. Het was 3 tegen 1 na een beslissende 5e game die ze met (een dikke knipoog) 12-10 wonnen: 0-4. Na de dubbel verloor Hendriks in 5 games van Ekema 1-4 en Dukker won 3-0 van Kohler: 1-5. Ron won daarna knap van Timmer in 4 games: 1-6. Hendriks won daarna vrij eenvoudig van Kohler: 1-7. Dukker liet geen spaan heel van Timmer: 1-8. De laatste wedstrijd was nog een mooie pot om te zien: vd Weiden – Ekema. Ekema stond 2-0 voor, vd Weiden knokte zich terug tot 2-2, maar de pijp was leeg in de laatste game: 2-8.

Einduitslag 2-8. Daar hadden de helden alleen over kunnen dromen!

Deze week vrij en daarna spelen we tegen DHC waar we hopelijk ook een dikke uitslag kunnen neerzetten

Team 1