Jeugd TOG 1 bijna kampioen

De 10-0 winst en de bloemen huldiging ten spijt: TOG 1 is nog net geen kampioen geworden. Doordat de concurrenten niet gelijkspeelde komen zij nog 2 punten tekort. Team 1 is echter in bloedvorm, staan maar liefst 19 punten (!) los, en gaan volgende week het kampioenschap definitief binnenslepen. Lees verder hieronder … 

Na telefonisch contact te hebben gezocht met FVT dacht TOG 1 het zeker te weten. De 10-0 overwinning tegen Gorkum en het vermeende gelijkspel van FVT tegen Papendrecht was genoeg voor het kampioenschap in de 2e klasse. Na het lezen van de officiële uitslagen bleek echter dat Papendrecht met 7-3 had gewonnen …! Bij het doorgeven van de uitslag was per ongeluk een foutieve stand doorgebeld. Het is niet anders. Het echte kampioenschap wordt dus een weekje uitgesteld en moet definitief veilig worden gesteld tegen het Delftse DHC. Gezien de constante supervorm van Mark van Kester, Jordi Post en Frenk Poldervaart is iedereen positief gestemd dat dit gaat lukken. Succes mannen, het is jullie (en coach Jeroen Hendriks) van harte gegund.

TOG 2 won ook. Op zeer verrassende wijze werd Taverzo verslagen met 6-4. Luka Hage was de grote man met drie overwinningen. Ook Jeroen Groenheide (2) en Luuk Schwencke (1) deden het fantastisch waardoor de uiteindelijke winst een echte teamprestatie werd. Een mooie laatste thuiswedstrijd van team 2 dat een erg goed seizoen aan het draaien is.

Team 3 deed het tegen de Treffers erg goed. In een spannende wedstrijd bleven de Maassluizers echter steeds net aan de verkeerde kant van de score. De eerste 6 wedstrijden werden (op 1 na) allemaal in 5 games gespeeld waarvan er 1 werd gewonnen. Een zeer geflatteerde 1-5 tussenstand dus, wat uiteindelijk resulteerde in een 2-8 eindstand. Tijn van der Vliet en Sander Wakker wonnen elk nog een wedstrijd. Matthias Meester was twee keer heel dicht bij maar had erg veel pech in de afronding. Jammer mannen …. jullie laten echter wel zien het niveau aan te kunnen. De volgende keer dwingen jullie het geluk wel af!

Het vierde team van TOG speelde in de vertrouwde formatie (Sander Keur, Dave Bosman, Bastiaan Groenheide) tegen het Rotterdamse FVT dat met twee spelers aantrad. FVT was echter de betere in de Parkietzaal en won uiteindelijk met 7-3. Toch doet TOG 4 het prima in dit debuutjaar in de 5e klasse. Het zeer jonge en onervaren team onder leiding van coach Rene Bosman heeft toch al netjes 17 punten (!) bij elkaar gespeeld en staat keurig 5e in de tussenstand. Het zou leuk en verrassend zijn als ze deze positie in de laatste twee uitwedstrijden kunnen verdedigen. Succes mannen!