Jeugd TOG 1 kampioen

TOG 1 heeft het kampioenschap binnen!! Na een forse 8-2 overwinning op het Delftse DHC werden Frenk Poldervaart, Jordi Post, Mark van Kester en coach Jeroen Hendriks met grote overmacht kampioen in de 2e klasse. Zie foto’s hier. Lees voor alle jeugdwedstrijden hieronder.

Na vele keren net geen kampioen te zijn geworden is het TOG 1 eindelijk gelukt om een (jeugd) kampioenschap binnen te slepen. Vorig seizoen lukte het al wel bij de senioren, en nu lukte het dus ook bij de jeugd. Volgend seizoen promoveren Mark, Frenk en Jordi hierdoor naar de 1e klasse. Een grandioze prestatie. In Delft tegen DHC wonnen Frenk en Jordi beide 2 wedstrijden. Mark liet wederom zien een kei te zijn in het spelen van kampioenswedstrijden en won ze zelfs alle 3! Ook samen met Frenk won hij het dubbelspel. Met de 8-2 winst staat TOG 1 inmiddels 20 punten voor op de nummer 2 (Papendrecht). Volgende week reizen ze af naar deze tegenstander met als doel om de competitie te beëindigen met een puntentotaal van 80. Zie foto’s hier.

Team 2 speelde tegen kampioen Phoenix (ook uit Delft) en verloor slechts nipt met 6-4. Jeroen Groenheide deed het fantastisch door 2 wedstrijden te winnen. Ook Bas Vijfvinkel en Luka Hage droegen met ieder een mooie overwinning bij aan de 4 punten. Met een goed eindschot volgende week tegen …. Papendrecht …. kan zelfs nog een 4e plaats op de ranglijst worden behaald. Dat zou een schitterende prestatie betekenen voor de mannen van coach John Koppert.

TOG 3 moest zonder de zieke Matthias, en met invaller Sander Keur, met 2 spelers aantreden tegen het Alphense ATTC. Een lastige opgave dus. Thuis in de Parkietzaal werd nog met 8-2 verloren van deze tegenstander. Tijn won echter (opnieuw) knap twee enkelspelen. Sander Keur die debuteerde op dit niveau ging de strijd dapper aan, maar kon net geen punten aan het puntentotaal toevoegen. Uiteindelijk moesten de manschappen dus opnieuw met een 8-2 nederlaag genoegen nemen.

Het vierde team trad met een zeer jong team aan tegen Spinmill uit Aarlanderveen. Een sterke tegenstander waarvan ze thuis in Maassluis nog met 10-0 verloren. Martijn van Toor speelde voor de tweede keer in TOG 4 mee en won zeer knap een wedstrijd. Ook Bastiaan voegde er zeer knap nog een enkel overwinning aan toe. Dave kwam net tekort voor een winstpartij, maar het doel was bereikt om een betere uitslag neer te zetten. Knap gedaan hoor jongens. Met nog 2 wedstrijden te gaan probeert TOG 4 om de 5e plaats in de stand vast te houden. Dat zou een schitterend resultaat betekenen!