Geweldig schooltoernooi voor Maassluise scholieren!

Foto’s van het schooltoernooi The Battle kun je hier zien.

Zondag 20 maart was een prachtige dag voor het Maassluise tafeltennis. Negen zeer enthousiaste scholieren streden (in 2 teams) in Zwolle in de finale van het scholierenkampioenschap tegen 30 andere schoolteams. Uit alle windstreken streken de spelers neer in sporthal Landstede om uit te maken wie het beste schoolteam van Nederland zou worden. Kevin, Damian, Mikail, Kimberbly, Krijn, Jelle, Samuel, Maike en Veronique speelde allemaal supergoed en wonnen zelfs vele games en wedstrijden. Dit resulteerde uiteindelijk in een prachtige 23e en 28e plaats voor de Maassluise schoolteams op dit zeer leuke, en heel goed georganiseerde schooltoernooi. Naast het toernooi was er nog veel meer te doen, bijvoorbeeld: wedstrijden van het Nederlands kampioenschap kijken, er werd een demonstratie gegeven, en je kon ook tafeltennis spellen doen en handtekeningen jagen! Het was een spectaculaire dag met vele hoogtepunten. Ook voor de begeleiders Jeroen Hendriks, Ewoud van Velzen en de meegereisde familie een dag om nooit te vergeten! Op naar volgend jaar met veel dezelfde spelers …??

Foto’s van het schooltoernooi The Battle kun je hier zien.