Jeugd TOG 3 weergaloos met 2 debutanten (2)

 

Na een mooie strijd in Schiedam werd een 9-1 nederlaag geleden tegen Scyedam. Maar de uitslag deed er eigenlijk niet toe voor de spelers van TOG 3. Met 2 debutanten (Jim van Noordennen en Meike Kloppenburg) aan de zijde van Bastiaan Groenheide werd een prachtige wedstrijd afgeleverd. Met heel veel inzet, hele goed tafeltennis en vooral met heel veel plezier en positiviteit werd gestreden voor elk punt. Bastiaan trok heel knap het enige punt over de streep terwijl ook Meike en Jim er soms heel dicht bij waren. Ook het dubbel van Meike/Jim was spectaculair. Tegen een goed Schiedams dubbel werd zelfs een (zwaarbevochten) game afgesnoept, en dat terwijl ze een dag van tevoren pas voor het eerst hadden geoefend. Al met al een top-middag met de drie toppers die welverdiend met een ijsje bij “Jeroen” werd afgesloten.