Eindelijk weer winst bij TOG jeugd

De jeugdteams van TOG hebben er even op moeten wachten, maar afgelopen zaterdag won een team dan eindelijk een competitiewedstrijd! Na twee maanden zonder winstpartijen mocht TOG 3 een mooie 8-2 aantekenen. In de Parkietzaal moest TOGB met ruime cijfers buigen voor onze jonge spelers. Xander Fortuin was de grote man aan Maassluise kant en won zijn 3 wedstrijden en het dubbel (met Martijn van Toor). Martijn won ook 2 enkelspelen net als Bastiaan Groenheide. Een tafel naast TOG 3 speelde TOG 2 ook zijn thuiswedstrijd. Ondanks de fraaie hattrick van Sander Wakker werd een kleine nederlaag geleden tegen het Goudse Vriendenschaar. Zijn teamgenoten Tijn Vogel en Mikail Demir speelde erg goed, waren soms heel dicht bij de winst, maar konden niet voor een stuntje zorgen. Wel werd het dubbel Sander/Mikail heel mooi in winst omgezet waardoor de eindstand op 4-6 werd bepaald.  Tenslotte speelde ook TOG 1 in Maassluis. Het vlaggenschip van TOG moest tegen het Ridderkerkse Taveri nipt een kleine 4-6 nederlaag slikken. Ook hier een enkele TOG’er die voor 3 punten zorgde: de in blakende vorm zijnde Jeroen Groenheide. Tijn van de Vliet pakte ook heel mooi zijn winstpartij mee, terwijl Bas Vijfvinkel helaas niet voor een extra score kon zorgen.