BREAKING NEWS: BASTIAAN BEREIKT AFDELINGSFINALE NJM

Fotos: Bastiaan Groenheide (boven) en Jeroen Groenheide (onder) strijden in de NJM voorronde.

Een bijzonder moment voor de jeugd van TOG: tijdens de voorronde van de Nederlandse Jeugd Meerkampen (NJM) in Gouda (bij Vriendenschaar) heeft Bastiaan Groenheide een prachtige derde plaats behaald. Bastiaan speelde geconcentreerd, en vocht elke game vol voor de winst en natuurlijk voor plaatsing in de grote Afdelingsfinale.  En het lukte … een prachtige mijlpaal voor een TOG jeugdlid. Is dit wel eens eerder voorgekomen …? Hiermee schaarde Bastiaan zich bij de beste 8 welpen van de Afdeling West. Op 9 oktober gaat Bastiaan in deze finale strijden voor een plaats in de landelijke kwartfinale (in Leiden). Ook zijn broer Jeroen deed mee. Hij streed in een zeer zware juniorenpoule (als enige 3e klasser) tegen spelers uit de 1e klasse en de promotieklasse. Jeroen speelde een geweldig toernooi, won games tegen de allerbeste spelers, en klopte er zelfs eentje! Deze verrassing leidde tot een geweldige 5e plaats. Top gedaan mannen!!!