TOG jeugd start met goede wedstrijden

Foto’s: Damian Rolvers (links) en Ismael Wanly (rechts) in volle actie in het eerste competitiewedstrijd.

Na aanvankelijk wat opstart problemen te hebben gekend met de formatie van de competitieteams, werd zaterdag dan toch echt aangevangen met de start van de najaarscompetitie. Team 1 kreeg Taveri op bezoek, en team 2 speelde tegen Sliedrecht Sport. Ondanks twee nederlagen werd er zeer goed gespeeld! Ook de debutanten Ismael Wanly en Damian Rolvers lieten van zich horen …

Het eerste team komt dit seizoen noodgedwongen uit met twee spelers: Jeroen Groenheide en Sander Wakker. In de eerste thuiswedstrijd kregen zij versterking van de dappere debutant Damian Rolvers. Deze jonge speler had nog geen enkele competitie ervaring maar wilde graag deze wedstrijd spelen. En hij deed dit echt ongelofelijk goed !! Damian speelde voluit, vocht voor elk punt, en wist het de tegenstander uit Ridderkerk vaak zeer lastig te maken. Hoewel het (nog) niet tot punten leidde, kan hij zeer trots zijn op deze TOP-prestatie. Uiteindelijk sprokkelde de Maassluise formatie onder leiding van coach Jordi Post netjes 3 punten uit het vuur: 2 door Jeroen Groenheide en 1 door Sander Wakker. Met name deze laatste overwinning was zeer knap omdat het voor Sander zijn eerste overwinning was op dit (3e klasse) niveau!

Team 2 begon de competitie tegen Sliedrecht Sport. Onder toezicht van coach Mark van Kester werd een leuke, sportieve en gelijkopgaande wedstrijd gespeeld die net aan met 6-4 werd verloren. Mikail Demir was daarin de grote man met 2 overwinningen. Ook Bastiaan Groenheide pakte een punt mee. Het laatste punt werd gewonnen door debutant Ismael Wanly. Ismael speelde zijn allereerste wedstrijd ooit in competitie verband, en deed dit zeer goed. Zijn overwinning was de kroon op het goede en verzorgde spel wat hij in de Parkietzaal liet zien.

Al met al een goede start voor de twee TOG teams. Volgende week hopen we op minimaal een gelijkspelletje voor een van de team.