Strijdend TOG pakt belangijke punten in thuiswedstrijd

Foto (vlnr): Mikail Demir, Jim van Noordennen, Bastiaan Groenheide en coach Sander Wakker van TOG 2 (foto van C. Demir/D. van Noordennen)

Zaterdag stonden er twee thuiswedstrijden van de jeugd op het programma. Door de plotselinge uitval van kopman Jeroen Groenheide was het geplaagde TOG tot op het bot motiveert om een een paar goede resultaten neer te zetten.

Team 1 moest zaterdag onder het geoefende oog van coach Jordi Post aantreden met slechts een basisspeler. Doordat kopman Jeroen Groenheide met een acute operatie aan zijn blinde darm niet kon aantreden, was het aan Sander Wakker om de schade tegen het sterkte Shot’65 uit Zwijndrecht te beperken. Sander was echter niet alleen, en kreeg hulp van Damian Rolvers uit team 2. Damian is een jonge, beginnende speler die het fantastisch deed deze middag. Met zijn goede opslag en aanvallende spel maakte hij het tegenstander vaak erg lastig en sprokkelde zodoende nog veel punten bij elkaar. Zijn beste game uitslag was zelfs 6-11! Klasse gedaan Damian…!!! Het goede presteren van Damian en de wil om ook het moraal van Jeroen wat te sterken bracht in Sander het beste naar boven. Voor Sander is het zijn eerste jaar op dit 3e klasse niveau, maar zette zijn persoonlijke beste resultaat ooit neer. Hij won namelijk 2 van zijn 3 enkelspelen. De uitslag 2-8 was daarom een prachtig resultaat waar hard voor is gestreden. Hopelijk sterkt Jeroen dit in zijn herstel na zijn succesvolle operatie zaterdagmiddag.

Het tweede team mocht met coach Frenk Poldervaart, en later invalcoach Sander Wakker, aantreden tegen TOGB uit Berkel en Rodenrijs. TOGB had een speler in zijn gelederen die te sterk is voor deze klasse, maar desondanks wisten de Maassluizers een knap gelijkspel uit het vuur te slepen: 5-5. In een mooie gelijkopgaande wedstrijd waren het Bastiaan Groenheide en Mikail Demir die knap, en met heel goed tafeltennis, elk voor 2 punten zorgden. Jim van Noordennen sleepte in een zeer spannende wedstrijd, en met veel vechtlust, het belangrijke 5e punt uit het vuur. Een hele mooie prestatie van de jongens en coach Frenk die daarmee TOG2 op de 5e plaats van de ranglijst bracht. Ze hebben echter nog een wedstrijd achterstand, en hebben daardoor zelfs uitzicht op de 3e plaats.