TOG wint laatste jeugd competitiewedstrijd

Foto (vlnr): Bastiaan Groenheide, Mikail Demir, Jim van Noordennen en coach Sander Wakker.

Zaterdag 3 december speelde TOG zijn laatste wedstrijd van dit najaarsseizoen. In de Parkietzaal versloeg het tweede jeugdteam Papendrecht met maar liefst 8-2.

In deze laatste wedstrijd speelde Jim van Noordennen, Bastiaan Groenheide en Mikail Demir. De jongens wilde een goede reeks competitie wedstrijden een passend slot geven, en zeker niet verliezen van deze directe concurrent om plaats 4. Aanvankelijk zag het er nog niet rooskleurig uit, en na een wat stroeve en ongelukkig start stond er plotsklaps een 0-2 achterstand op het scorebord. Daarna begon het te lopen voor de Maassluise formatie. Met de goede tips van coach Sander Wakker was de stand na het dubbel alweer gelijkgetrokken (2-2), waarna geen wedstrijd meer werd afgestaan: 8-2 dus. Grote man was alweer Mikail die voor drie winstpartijen tekende. Samen met Jim won hij ook het dubbel. Bastiaan en Jim wonnen elke 2 van hun 3 enkelspelen. Een heel goed resultaat voor team 2, dat daardoor netjes op de 4-de plaats eindigde in de competitie. Ook een goede warming-up voor Bastiaan die zondag 4 december de landelijke kwartfinale van de Nederlandse Jeugdmeerkampen gaat spelen in Almere. Samen met de beste 48 welpen van Nederland gaat hij daar proberen de halve finale van het belangrijkst jeugdtoernooi in Nederland te halen. Heeeeeeeeel veel succes Bastiaan!!