TOG Tafeltennisnieuws

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG verloor met 7-3 bij en van Doing. Brian de Leeuw wist twee tegenstanders te kloppen, Dennis Breevaart eentje en Paul Maan kon niet tot winst komen. Eén puntje voor TOG 2 (Joyce van der Velden, Aad van Lienden en Yoeri Toma) tegen De Treffers uit Roelofarendsveen. Yoeri was de eerredder. TOG 3 staat laatste maar liet de gedoodverfde kampioen De Treffers (Melissant) even schrikken door 3-1 en bijna 4-1 voor te komen. TOG 3 verloor uiteindelijk met 7-3. Lennard Toma en Sanjay Soekhlal deden het zeer goed in de gewonnen dubbel, Sanjay won nog een enkelpartij, Jos van Nierop deed hetzelfde.

Duoteam 1, dat tweede staat,versloeg Alexandria’66 met 4-1. Brian de Leeuw won tweemaal, Robert Kuiper eenmaal.  0). Middenmoter Duo 2 (Marcel van den Kerkhoff en Hans Groenheide) deed met een 5-0 zege op Tavenu goede zaken. Duo 3 staat zelf tweede en kon net niet winnen van nummer 1 Bernisse. 3-2 werd er verloren (Martijn de l’Ecluse 2, Olav Koning 0).

Jeugd
Damian Rolvers (1 winstpartij) en Jim van Noordennen (2) waren namens Salamanders/TOG 4 maar met z’n tweeën. Toch won Rijnsoever ‘slechts’ met 6-4.