Tweede duoteam tafeltennissers TOG naar 5-0 zege

Het tweede duoteam van tafeltennisvereniging TOG Sorry uit Oud-Beijerland met 5-0 geklopt. Marcel van den Kerkhoff en Hans Groenheide waren daar verantwoordelijk voor. Duo 1 won een week eerder met dezelfde cijfers, eveneens van een team van Sorry. Hier waren het Bart Dijkman en Brian de Leeuw die elk tweemaal én ook de dubbel wonnen. Duo 1 maakt nog kans om kampioen te worden. Dan moet het team in de laatste wedstrijd met 4-1 winnen van concurrent De Sprint. Duo 3 (Martijn de l’Ecluse en Olav Koning) verloor met 3-2 van Diveko en won met 5-0 van De Sprint.

In de reguliere competitie zijn alle drie de TOG-team al gedegradeerd. TOG 1 kreeg thuis klop van Taveba met 2-8. Robert Kuiper won een enkelspel en ook de dubbel was voor TOG. Paul Maan en Dennis Breevaart kwamen in het enkelspel niet tot winst.
Taverzo-TOG 2 9-1. Geen winst voor Aad van Lienden en Bob van Hoek, wel voor eerredder Yoeri Toma. TOG 3 kroop van de laatste naar de een-na-laatste plaats dankzij een 7-3 zege op Boomgaardshoek (Martijn de l’Ecluse 3, Sanjay Soekhlal 2, Lennard Toma 1).