TOG-tafeltennissers Duo1 kampioen!

Het eerste duoteam van tafeltennisvereniging TOG heeft in de laatste en beslissende wedstrijd van het seizoen concurrent De Sprint geklopt met maar liefst 5-0. Daarmee haalden Brian de Leeuw en Bart Dijkman De Sprint in en was de titel dus voor de TOG’ers. Ook Robert Kuiper, Dennis Breevaart en Paul Maan kwamen uit voor het kampioensteam.

Ook Duo 2 (Marcel van den Kerkhoff en Hans Groenheide) won met 5-0. Ook tegen een team van De Sprint. Voor Marcel en Hans leverde de grote zege ‘slechts’ de tweede plek in de eindrangschikking op.

In de reguliere competitie verloor TOG 1 (Dennis Breevaart 2, Robert Kuiper 1, Paul Maan 0) met 3-7 van Gorkum. TOG 2 – Docos werd 1-9 (Yoeri Toma 1, Aad van Lienden 0, Joyce van der Velde 0). TOG 3 verloor met 3-7 van de Repelaer. (Sanjay Soekhlal 2, Lennard Toma 1, Jos van Nierop 0).

Het Salamanders/TOG-jeugdteam verloor met 3-7 van Avanti. TOG’er Damian Rolvers won eenmaal, Jim van Noordennen won niet.

 

20 april laatste avond in Olympiahal
Vrijdag 20 april is de laatste avond van het seizoen in de Olympiahal. Op 27 april is er geen zaal vanwege Koningsdag.