Wie wordt er clubkampioen van tafeltennisvereniging TOG?

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Een jaar geleden sleepte Marcel van der Kerkhoff onverwacht de clubtitel van de Maassluise tafeltennisvereniging TOG in de wacht. Hij klopte onder andere de grote favoriet Brian de Leeuw. Laatstgenoemde is aanstaande vrijdag tijdens de clubkampioenschappen van TOG in de Olympiahal wederom de tafeltennisser met de beste papieren. Dennis Breevaart en Robert Kuiper zijn op papier ook kanshebbers. Of wordt het wederom Marcel van der Kerkhoff? De kampioenschappen vinden van 19.30 tot 23.30 uur plaats in de Olympiahal aan de Rozenlaan. 

*Fotobijschrift: Een jaar geleden versloeg Marcel van der Kerkhoff (links) verrassend Brian de LeeuwEen week na de titelstrijd gaat voor de TOG’ers de voorjaarscompetitie van start. Meer informatie over TOG? Kijk op www.tog-maassluis.nl.