Tafeltennisser Dennis Breevaart na spannende finale clubkampioen TOG

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Dennis Breevaart is de nieuwe clubkampioen van de Maassluise tafeltennisvereniging TOG. In de finale deed hij niets onder voor favoriet Brian de Leeuw. Beiden lieten mooi aanvallend spel zien en waren aan elkaar gewaagd. Dennis kwam 2-1 in games voor maar Brian knokte zich terug en leek in de vijfde game de titel te gaan grijpen. Maar nu was het Dennis die terugkwam en de beslissende met 12-10 won.
In de halve finales was Brian te sterk voor uittredend clubkampioen Marcel van den Kerkhoff, en Dennis klopte Paul Maan.
In de Olympiahal werd de avond afgesloten met de huldiging van de nieuwe clubkampioen. Ook werden de twee competitieteams die afgelopen najaarsseizoen kampioen werden (TOG 1 en Duo 3) in het zonnetje gezet.

Fotobijschrift: Clubkampioen Dennis Breevaart (links) met verliezend finalist Brian de Leeuw

TOG heeft plek voor nieuwe leden. Meer weten?  Kijk op www.tog-maassluis.nl of mail naar bestuur@tog-maassluis.nl.