Tafeltennissers TOG starten in eerste klasse met 3-7 nederlaag

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG (in de reguliere competitie), dat afgelopen najaar kampioen werd in de tweede klasse, is de voorjaarscompetitie begonnen met een 3-7 nederlaag. In de Olympiahal was Papendrecht te sterk. Brian de Leeuw won twee partijen, Dennis Breevaart eentje en Robert Kuiper bleef op de nul.

Duoteam 1 won knap met 4-1 van Twenty One Up. Bart Dijkman (2) en Paul Maan (1) waren daar verantwoordelijk voor. Duo 2 moest zijn meerdere erkennen in Pijnacker dat met 3-2 won van het TOG-team waarin Marcel van den Kerkhoff en Hans Groenheide elk één wedstrijd won. Voor Duo 3 was er juist een 3-2 zege. Martijn de l’Ecluse (2) en Olav Koning (1) versloegen De Repelaer. TOG 2 (regulier) vond achteraf dat er tegen ATTC iets meer in had gezeten dan de 4-6 nederlaag (Lennard Toma 2, Sanjay Soekhlal 1, Jos van Nierop 0).

TOG heeft plek voor nieuwe leden. We tafeltennissen op dinsdagavond in de Parkietzaal en (thuis) competitiespelen gebeurt in de Olympiahal. Meer weten? Kijk op www.tog-maassluis.nl of mail naar bestuur@tog-maassluis.nl.