Tafeltennissers TOG krijgen met 10-0 klop

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG leed bij Vriendenschaar in Gouda een grote 10-0 nederlaag. Dennis Breevaart, Robert Kuiper en Paul Maan werden vorig seizoen kampioen in de tweede klasse en komen nu uit in de hogere – zwaardere – eerste klasse. Vorige week kon TOG de nederlaag nog beperken tot ‘slechts’ 3-7. TOG mag dan meer een gezelligheidsvereniging dan een prestatiegerichte vereniging zijn, een 10-0 nederlaag doet altijd zeer…
TOG 2 verloor bij Phoenix in Delft met 8-2. Jos van Nierop en Sanjay Soekhlal klopten één tegenstander waar Lennard Toma niet van winnen kon.
De voorjaarscompetitie is pas twee wedstrijden ver maar Duoteam 2 mag zich na de 4-1 zege in Naaldwijk, op SVN, koploper noemen. Marcel van den Kerkhoff won tweemaal, Hans Groenheide eenmaal. Duo 3 verloor met 4-1, bij Hellevoets Effect. Martijn de l’Ecluse redde de eer, Olav Koning won niet.

TOG heeft plek voor nieuwe leden. Meer weten?  Kijk op www.tog-maassluis.nl of mail naar
bestuur@tog-maassluis.nl.