Bokaal en medailles voor tafeltennissers TOG

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

De tafeltennissers van zowel het eerste reguliere team als het eerste duoteam van TOG zijn afgelopen vrijdag gehuldigd voor hun kampioenschappen van vorig jaar. Dat gebeurde in een volle zaal van Theater Koningshof tijdens het sportgala van de Maassluise Sport- en Recreatieraad. TOG 1 was ook genomineerd voor de titel ‘Sportploeg van het jaar’ maar die prijs ging naar de korfballers van CKC. De TOG’ers werden vertegenwoordigd door bestuurslid Jos van Nierop die ietwat ongemakkelijk alle medailles en de ‘nominatie-bokaal’ in ontvangst nam.

De spelers hadden diezelfde avond competitieverplichtingen. TOG 1 tafeltenniste bij Gorkum en verloor met 7-3. Robert Kuiper en Paul Maan wonnen niet, clubkampioen Dennis Breevaart deed het goed met drie zeges. Brian de Leeuw (2) en Bart Dijkman (1) van Duo 1 klopten diezelfde avond in Hazerswoude Avanti met 4-1.

Een 4-1 nederlaag was er voor Duo 2 bij NN Rotterdam. Hans Groenheide kwamen niet tot winst, invaller Aad van Lienden redde voor de TOG’ers de eer. Ook Duo 3 moest met 4-1 zijn meerdere erkennen in de tegenstander, het Rozenburgse De Beer. Martijn de l’Ecluse pakte het TOG-punt, Olav Koning won niet. TOG 2 (regulier) verloor met 8-2 bij TOGB (Lennard Toma 1, Aad van Lienden 1, Jos van Nierop 0).

TOG heeft plek voor nieuwe leden. Meer weten?  Kijk op www.tog-maassluis.nl of mail naar
bestuur@tog-maassluis.nl.