Tafeltennissers TOG verliezen…niet!

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Het naar de eerste klasse gepromoveerde eerste team van tafeltennisvereniging had dit voorjaarsseizoen nog geen wedstrijd winnend weten af te sluiten. Tot afgelopen week. In Zoetermeer hielden Brian de Leeuw (die al zijn enkelpartijen won!), Dennis Breevaart (1) en Paul Maan (0) Taverzo op 5-5.
TOG 2 mocht naar Moordrecht, de vereniging IJsselvogels waar TOG (bijna) nooit tegen speelt. Op de wedstrijdtafel in de kantine van de gelijknamige korfbalvereniging hadden Lennard Toma (1), Sanjay Soekhlal (1) en Jos van Nierop (0) het lastig. Het werd 8-2.
Duoteam 1 mocht afgelopen tweemaal tafeltennissen. Bij de Repelaer werd met 3-2 verloren (Robert Kuiper 1, Bart Dijkman 1). Tegen TOV won Bart twee enkelpartijen en met Robert de dubbel: 3-2 winst dus.
Hans Groenheide en Marcel van den Kerckhoff van duo 2 maakten VVV in met 5-0. Martijn de l’Ecluse en Olav Koning ‘moesten’ helemaal naar Melissant om daar met één puntje (een enkelzege van Martijn) huiswaarts te keren: De Treffers-Duo 3 4-1.

TOG heeft plek voor nieuwe leden. Meer weten?  Kijk op www.tog-maassluis.nl of mail naar
bestuur@tog-maassluis.nl.

Fotobijschrift: Brian de Leeuw, links op de foto: driemaal winst voor TOG 1 (archieffoto)