Dennis Breevaart pakt opnieuw clubtitel tafeltennisvereniging TOG

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Net als een jaar geleden is Dennis Breevaart clubkampioen geworden van de Maassluise tafeltennisvereniging TOG. Ook dit keer klopte hij Brian de Leeuw in de finale. Nu met 13-11, 11-8, 8-11 en 11-7.

Brian is volgens de rating van de tafeltennisbond de beste tafeltennisser van TOG en dus was de titel van Dennis vorig jaar een behoorlijke verrassing. Deze keer werd er al iets meer rekening met Dennis gehouden en dat was niet ongegrond. Dennis heeft het spel van zijn teamgenoot Brian inmiddels aardig door en tafeltenniste zich slim en sterk naar de titel. In de halve finale was hij Hans Groenheide de baas, Brian versloeg Yoeri Toma die ervoor in een spannende partij Robert Kuiper had uitgeschakeld.

De B-poule werd een prooi voor Aad van Lienden die in de finale Sanjay Soekhlal klopte. Opvallend tijdens het toernooi was de winst van nieuwkomer Pawel Chrobak op Hans Groenheide.

Twee extra TOG-teams
Komende week starten de tafeltennissers van TOG met de voorjaarscompetitie. Dat gebeurt met twee reguliere teams (waar 3 tegen 3 wordt gespeeld) en vijf duoteams; het aantal duoteams is vergeleken met afgelopen seizoen met twee omhoog gegaan!


Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.

Fotobijschrift 1: Winnaars van de B- en de A-poule: Aad van Lienden (links) en Dennis Breevaart
Fotobijschrift 2: Brian de Leeuw (voor) en Dennis Breevaart tijdens het inspelen voorafgaand aan de finale