Goeie start nieuwe tafeltennissers TOG

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s


Tafeltennisvereniging TOG verwelkomde afgelopen maanden enkele nieuwe leden. Afgelopen week kwamen ze voor het eerst in actie in een competitiewedstrijd en dat deden ze erg goed. Pawel Chrobak speelt in TOG 2 dat uitkomt in de vierde klasse. Vooraf dacht hij en dachten anderen bij TOG dat dat misschien wat te hoog gegrepen was. Niets bleek minder waar. Tegen het sterke Phoenix was het Pawel die met sterk spel de show stal en voor het enige tegenpunt zorgde. (TOG 2 verloor met 9-1, Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop wonnen niet. Duoteam 5 is een team met twee nieuwe spelers, Sander Spruijt en Damian van Bergenhenegouwen. Ze deden het in hun eerste wedstrijd zeer goed. Tegen S’70 won Sander eenmaal en samen met Damian, na een 2-0 achterstand in games, ook de dubbel. Een 2-3 nederlaag dus.


Salamanders drukt TOG 1 met neus op de feiten

Het eerste (reguliere) team van tafeltennisvereniging TOG werd afgelopen seizoen kampioen in de tweede klasse. Dat betekent dat ze nu in de eerste klasse uitkomen en sterke tegenstanders tegenkomen. In de eerste wedstrijd in Wateringen was ttv Salamanders met 9-1 te sterk voor de TOG’ers. Brian de Leeuw won eenmaal en redde de eer, Dennis Breevaart en Paul Maan wonnen niet.
Duoteam 1 bezocht Sorry in Oud-Beijerland. Robert Kuiper wist zijn twee partijen niet te winnen, Bart Dijkman wel. De dubbel was voor Sorry dat met 3-2 won.
Duoteam 3 bestaat uit Joyce van der Velde en Yoeri Toma, tafeltennissers die de afgelopen seizoenen niet vast in een team actief waren. Bij hun “re-start” wonnen ze met 4-1 van VVV (Yoeri 2, Joyce 1). Duo 4 – Alexandria’66 eindigde in een 3-2 zege voor de TOG’ers Martijn de l’Ecluse (2) en Olav Koning (1).


Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via
www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.