Huldiging en prijs van 500 euro voor tafeltennissers TOG

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Het eerste team is afgelopen vrijdag in de Koningshof gehuldigd voor het kampioenschap van afgelopen najaar. Robert Kuiper en Dennis ontvingen mede namens Brian de Leeuw en Paul Maan een medaille. De titel sportploeg van Maassluis ging aan de neus van de TOG’ers voorbij. Wel was er voor TOG de Vopak Sportstimuleringsprijs ter waarde van 500 euro bedoeld voor tafeltennis voor 55-plussers dat TOG volgende maand start. TOG gaat senioren de gelegenheid bieden om op donderdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur onder begeleiding van een trainer een balletje te slaan in de Parkietzaal. Robert en Dennis namen de check in ontvangst.

Na het kampioenschap van afgelopen najaar heft TOG 1 het lastig in de eerste klasse. Afgelopen week werd het in Zoeterwoude 9-1 voor de thuisploeg. Dennis redde de eer, Paul en Robert wonnen niet. TOG 2 klopte TOGB met 6-4 (Pawel Chrobak 2, Sanjay Soekhlal 2, Jos van Nierop 1).
TOG’s eerste duoteam verloor met 3-2 van Scylla. Paul Maan en Bart Dijkman pakten elk een enkelpartij. Marcel van der Kerkhoff en Hans Groenheide van Duo 2 lieten niets heel van Overschie: 5-0 dus en de koppositie voor de TOG’ers. Ook Duo 3 is koploper. Yoeri Toma (2) en Joyce van der Velde (1) klopten Salamanders met 4-1. En nog een koploper: Duo 4 (Martijn de l’Ecluse en Olav Koning) waren met 5-0 te sterk voor De Sprint.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.

 

Fotobijschrift:

Robert en Dennis ontvingen de Sportstimuleringsprijs uit handen van een vertegenwoordiger van Vopak. (foto: Carry Wilmink / Maassluise Sport en Recreatieraad)