Duoteams tafeltennissers TOG aan kop

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Vier van de vijf duoteams van tafeltennisvereniging TOG zijn op de helft van de voorjaarscompetitie leider in hun poule. Koploper duo 1 won met 5-0 won van Taverzo. Brian de Leeuw en Bart Dijkman wonnen hun enkelspelen en ook nog de dubbel. Ook Duo 2 leidt. Afgelopen week klopten Marcel van der Kerkhoff (2) en Hans Groenheide (1) NTTC met 4-1.

Het wordt saai maar ook duo 3 staat aan kop van de poule. Bij DHC wonnen Yoeri Toma (2) en Joyce van den Velde (1) met 4-1.
In de Olympiahal was vierdeklasser duo 4 (koploper!) te sterk voor Germinal. 3-2 werd het, Martijn de l’Ecluse won er twee, 2 Olav Koning eentje.

Middenmoter duo 5 leed een kleine 2-3 nederlaag tegen SETT. Sander Spruijt en Damian Van Bergenhenegouwen klopte  elk een tegenstander) en de inhaalwedstrijd tegen HTTV 070 werd met 4-1 gewonnen (Damian 2, Sander 1).

Het eerste reguliere TOG-team nam het afgelopen vrijdag op tegen De Treffers. In Roelofarendsveen werden de Maassluise tafeltennissers met 6-4 verslagen. Brian de Leeuw en Dennis Breevaart klopten twee tegenstanders, Robert Kuiper won niet. Ook TOG 2, dat tegen Trefpunt speelde, verloor met 4-6 (Sanjay Soekhlal 3, Pawel Chrobak 1, Jos van Nierop 0).


Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. En: we starten tafeltennistrainingen voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.