55-plus tafeltennis, training, competitie: TOG’ers gaan weer tafeltennissen

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

We gaan weer tafeltennissen, maar hoe dan? Het coronavirus heeft vanzelfsprekend ook invloed op het aankomende tafeltennisseizoen van TOG. Omdat er lange tijd niet kon worden gespeeld, huurde de vereniging een paar zomeravonden in de Olympiahal, maar nu begint het seizoen dus ‘echt’.

Vanaf deze week kan er weer getraind worden in de Parkietzaal (dinsdagavond van 20.30-22.00 uur) en daarnaast op vrijdagavond in de Olympiahal. Uiteraard volgens de RIVM-regels. Tafels worden na het spelen schoongemaakt, ramen en/of deuren in de zaal staan open en we houden afstand van elkaar.

Toen het coronavirus in maart uitbrak, was TOG net gestart met iets nieuws: tafeltennis voor 55-plussers op donderdagochtend. Deze week maakt TOG daarmee, met in achtneming van de coronaregels, een herstart. Donderdagochtend 10.00-12.00 uur, met koffie, 5 euro per keer.

In de week van 14-18 september is er ook weer een competitie. TOG komt met twee teams uit in de reguliere competitie (3 tegen 3) en vier teams in de duo-competitie. Vanwege ‘corona’ wordt het dubbelspel geschrapt en in de duo-competitie vervangen door een wedstrijd waarbij er per game wordt gewisseld van speler. Een dubbelspel, maar dan anders…

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. En: weer vanaf september: tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.