Tafeltennissers TOG krijgen klop van oud-clubgenoten

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Dat oud-TOG’ers Jeroen Hendriks, Ron van der Weiden en Arthur Dukker (sinds een paar jaar uitkomend voor De Treffers uit Melissant) winnen van het huidige eerste team van tafeltennisvereniging TOG, is geen verrassing. Dennis Breevaart, Paul Maan en Robert Kuiper verloren echter met maar liefst 9-0. Een excuus mag zijn de op papier sterkste man Brian de Leeuw niet meedeed. TOG 2 leed ook een grote nederlaag. Bij Scyedam werd het 8-1. Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop wonnen niet, Aad van Lienden redde de eer.

Laatstgenoemde zorgde ook voor een punt namens Duoteam 2. Joyce van der Velde pakte het andere punt tegen DVC: 3-2 voor de Delftenaren. Salamanders – Duo 3 eindigde in 4-1: Hans Groenheide geen winst en Marcel van der Kerkhoff eenmaal.
Damian van Bergenhenegouwen en Sander Spruijt tafeltennisten zich in hun eerste wedstrijd van het seizoen naar een mooie 5-0 overwinning op SETT.


Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. En: er is weer gestart met de tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.