Krappe nederlaag voor tafeltennissers TOG 

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Een leuk, of op z’n minst bijzonder neveneffect van de coronamaatregelen in de tafeltenniscompetitie is dat er bij reguliere competitiewedstrijden nu altijd een winnaar is. Er wordt geen dubbel gespeeld (medespelers staan te dicht op elkaar) dus zijn er niet 10 maar slechts 9 punten te verdelen. Nooit 5-5 dus. Voor het eerste en ook tweede team van tafeltennisvereniging TOG viel deze tijdelijke (?) maatregel afgelopen vrijdag in de Olympiahal net de verkeerde kant op.
TOG 1 verloor nipt van Kwiek. Brian de Leeuw won al z’n partijen, Dennis Breevaart pakte er eentje en eentje net niet en Paul Maan zag twee wedstrijden pas na vijf games verloren gaan. 4-5 voor de tegenstanders. TOG 2 had nog niet veel punten maar pakte er uitgerekend tegen koploper Phoenix vier (Sanjay Soekhlal 2, Pawel Chrobak 1, Jos van Nierop 1). De drie TOG’ers wonnen elk van een tegenstander die aan het eind van de avond vertelde dat hij per abuis met z’n verkeerde batje had gespeeld…
Duoteam 2 ontving VVV: Joyce van der Velde (2) en Martijn de l’Ecluse (1) waren te sterk voor de mannen uit Leidschendam. Duo 3 – NN Rotterdam werd 4-1. Marcel van der Kerckhoff klopte twee tegenstanders, Hans Groenheide verloor van Clement de Rooij, uitkomend voor NN maar bij TOG actief als trainer/begeleider van de 55-plustafeltennissers op donderdagochtend.
Damian van Bergenhenegouwen en Sander Spruijt van Duo 4 strijden in hun poule mee om de hoogste plaats en deden tegen NN goede zaken met een 3-2 overwinning. Beiden wonnen een enkelspel.

Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. En: er is weer gestart met de tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.