55-plus tafeltennis, training, competitie: TOG’ers gaan weer tafeltennissen

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

We gaat tafeltennisvereniging TOG weer tafeltennissen! Na een rommelige anderhalf jaar met wel, niet en beperkte speelmogelijkheden, lijkt het erop dat we vanaf volgende week weer redelijk als vanouds kunnen gaan tafeltennissen.

Op dinsdagavonden vanaf 31 augustus kan er weer worden getraind in de Parkietzaal (van 20.30-22.00 uur) en daarnaast is er op de vrijdagavonden in de Olympiahal speelgelegenheid van 19.00 tot 22.00 uur, vanaf 3 september.

De ruim anderhalf jaar geleden gestarte tafeltennisochtend voor 55-plussers op donderdag (10.00 tot 12.00 uur) start weer vanaf 2 september. Meedoen, onder leiding van trainer Clement de Rooij, kost 5 euro per keer.

Ook voor de dinsdag- en vrijdagavond zijn nieuwe tafeltennissers welkom. Kom een keer vrijblijvend langs, batjes zijn aanwezig. Je kunt erna eventueel lid worden of een meerrittenkaart aanschaffen.

Vanaf half september gaat TOG met vijf teams de najaarscompetitie in, twee in de reguliere competitie (drie spelers tegen drie spelers) en drie in de duo-competitie (twee tegen twee).

Tafeltennissen bij TOG?
Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.