Grote nederlaag tafeltennissers TOG 1

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Na een klein jaar zonder competitiewedstrijden, ging afgelopen week de najaarscompetitie weer van start. Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG in de reguliere eerste klasse leed in Rotterdam tegen Het Centrum een 9-1 nederlaag. Dennis Breevaart en Robert Kuiper wonnen niet, Brian de Leeuw redde de eer.
TOG 2 won met dezelfde cijfers van Tavernie: Joyce van de Velden en Sanjay Soekhlal klopten alle tegenstanders, Jos van Nierop won er twee.
Duoteam 1 ontving in de Olympiahal Smash Monster en verloor met 2-3. Paul Maan en Bart Dijkman wonnen elk eenmaal. Ook Duo 3 verloor met 2-3. Marcel van der Kerckhoff won van de twee tegenstanders van Korendijk, Hans Groenheide won niet.
De wedstrijd van Duo 3 werd uitgesteld.

Ledenvergadering met pizza’s
Op 13 oktober vindt de algemene ledenvergadering van TOG plaats in de kantine van basketbalvereniging Green Eagles aan de Haydnlaan. In de vergadering gaat het over de toekomst van de vereniging maar er is ook een presentatie van een vroegere Europees kampioen en er zijn pizza’s!

 

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. En: er is  tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.