Tafeltennissers TOG 2 na twee grote zeges koploper

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Het tweede team van tafeltennisvereniging TOG staat na twee wedstrijden in de najaarscompetitie verrassend eerste in hun vierde klasse. Na de 9-1 tegen Tavernie volgde afgelopen vrijdag een 8-2 zege op Pitt’75. Joyce van der Velde bleef wederom ongeslagen, Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop klopten elk twee tegenstanders.
De wedstrijd van TOG 1 is verplaatst.
Het eerste duo-team verloor bij SETT met 3-2. Paul Maan en invaller Marcel van den Kerkhoff wonnen elk één partij. In zijn eigen team won Marcel, net als zijn teamgenoot Hans Groenheide, tweemaal. Tavenu werd met 4- 1 verslagen.
Duo-team 3 kwam twee keer uit in de competitie. Uit bij Hellevoets Effect werd het 3-2 voor de Hellevoeters, met eenmaal winst voor Sander Spruijt. Met Damian van Bergenhenegouwen was er ook winst in het dubbel. Thuis in de Olympiahal werd verloren van het sterke De Beer. Sander en ook Pawel Chrobak wonnen niet.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. Je kunt lid worden of een meerrittenkaart aanschaffen. En: er is  tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.