Tafeltennisser Brian de Leeuw klopt drie oud-TOG’ers

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Het eerste reguliere team van tafeltennisvereniging TOG ontving De Treffers uit Melissant dit keer dinsdag – in een vooruitgespeelde wedstrijd – in de Parkietzaal. Het team van De Treffers bestaat uit bekenden, de drie oud-TOG’ers Ron van der Weiden, Jeroen Hendriks en Arthur Dukker. TOG’er Brian Leeuw wist ze knap alle drie te kloppen, Arthur nipt in de vijfde game. Robert Kuiper kwam twee keer in de vijfde game net tekort en won net als Dennis Breevaart niet. De twee wonnen wel de dubbel. 4-6 dus, in het voordeel van het uitteam.
TOG 2 – Het Trefpunt werd 2-8. Joyce van der Velde zorgde voor de punten, Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop bleven op de nul.

De twee duo-teams die speelden wonnen beiden. Duo 2 – Boomgaardshoek eindigde in 3-2. Hans Groenheide en Marcel van den Kerkhoff klopten elk één tegenstander, het dubbel bracht TOG de winst. Damian van Bergenhenegouwen en Sander Spruijt van Duo 3 wonnen de dubbel juist niet. Alle enkelpartijen gingen wel naar de TOG’ers. Er werd met 4-1 gewonnen van De Sprint.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. Je kunt lid worden of een meerrittenkaart aanschaffen. En: er is  tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.